Jump to content

KTM EXC 350-450?

Recommended Posts

Witam, mam dwie oferty zakupu:

1. Exc 350f 4T 2019 130mth od nowości dbany u jednego właściciela. Podzespoły fabryczne. Cena 25000 zł

2. Exc six days 500 4T 2015 200mth również od nowości u jednego właściciela. Wydech akrop. Cena 28000 zł

Od siebie dodam, że jeździłem amatorsko rok na RM 250 2001r 2T. Chce się przesiąść na coś mocniejszego i bardziej uniwersalnego. Na początek jakieś zabawy w lesie potem może supermoto. Stąd takie wysokie pojemności.

Prosze o konkretne odpowiedzi za i przeciw 🙂

Pozdrawiam

Edited by Jbelvedere
Ulepszenie

Tylko RM. Moc była dobra ale nie chce już 250 ani dwusowow jestem mam 195 wzrostu a na RM wygladalem komicznie. Interesują mnie tylko te dwa modele. Wiem, że 350 jest bardziej uniwersalna i częściej używana profesjonalnie ale z drugiej strony kusi mnie ten sx day i acrop. Pytanie czy warto za to dopłacać i jakie jest przełożenie mocy oraz jak bardzo różni się ta różnica wagi w postaci kilograma/dwóch w jeździe. No i oczywiście oba przedstawione przezemnie motocykle różnią się od siebie rokiem i przebiegiem

Edited by Jbelvedere