stn2 Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 witajcie Mam pewną rozkminkę. Chciałem założyć odwżniki na kierownice gdyż z jednej strony mam odwżnik z drugiej odważnika brak. Więc kupiłem odważnik, ale okazało się, że nie mogę go przykręcić. w mojej głowie powstało pytanie. Czy w kierownicy powinna być jakaś tuleja z gwintem lub nakrętka na stałe konkretnie chodzi mi o kierownicę z prawej strony. U mnie nie mogę do niej nic przykręcić jest pusta w środku. pytanie typowe dla laika ale kto pyta nie błądzi dzięki za odpowiedź pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 To kup taki z "kołkiem rozporowym" https://allegro.pl/oferta/ciezarek-koncoka-odwaznik-kierownicy-junak-121-oem-6798144669?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aqueryandcategory&bi_c=ZjZjNTdmZjYtMDg1Yy00MTE4LWIzNmEtYTlmYmI5Y2Q5ZjFkAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=5976b91a-d598-426a-bbe1-f44081fe5ee8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stn2 Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Kupiłem barracuda Ale nie wiem jak to zamontować chodzi mi o strone prawa. Czy ten ciężarek trzyma sie na kierownicy czy na manetce? Jak na kierownicy to lipa bo kierownica wydaje sie za krótka. A jak na manetce to nie wiem czy nie bedzie blokować gazu. Mówimy cały czas o prawej kierownicy. Pozdraiwam Jeśli chodzi o środek kierownicy to znalazlem to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 A no widzisz, ciężarek powinien być w środku kierownicy i do niego przykręca się końcówkę. Te rozporowe są do dupy bo nie dają odpowiedniego ciężaru i kiera chętniej wpada w wibracje. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stn2 Opublikowano 25 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Ok. Teraz kluczowe pytanie. Gdzie taki odważnik kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi