jarenty Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Dzięki za info. Laminat skóra z gore to produkt rzadko spotykany. Gdzieś czytałem, że jest jakiś problem technologiczny w połączeniu tych materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Jest jeden: cena. Kurtka za ponad 5k zł to dla wielu początkujących, a tym bardziej wieloletnich użytkowników ciuchów Tarboru itp. jest jakąś abstrakcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 12 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Przez ostatni czas trochę pojeździłem po sklepach, przymierzałem różne spodnie, najczęściej nie pasował rozmiar w szerokości w pasie w stosunku do długości m. in. REV'IT! NEPTUNE GTX (z gore), Richa Navara (Humax), Held Salerno i Torno (tez Gore). Mocno czaiłem się na spodnie BMW Rallye ze względu na ich jakość, udało mi się wyczaić model na allegro w okolicach 1000 zł , niestety rozmiar nie przypasował, a na właściwy rozmiar to nie ten pułap finansowy 😉 Ostatecznie dziś wybór padł na spodnie Dainese D-Explorer Gore (jedynki). W rozmiarze 'pomiędzy" czyli r. 27. Tradycyjny 54 był dla mnie delikatnie za wąski w pasie i ciut długi (ochraniacze miałem pod kolanem). Rozm. 27 idealnie się wpasował, w pasie jest akurat, a i ochraniacze leża tam gdzie powinny. Zastanawiałem się nad nowszym modelem czyli D-Explorer '2', który różni się tym, że spodnie są dwu warstwowe (odpinana membrana goretex jest jakby delikatnie ocieplona przez przyjemną materiałową wyściółkę), dwójki mają w zestawie szelki oraz różnią się oczywiście wizualnie. Po namyśle w sklepie zdecydowałem się jednak na opcje z wypinaną warstwą ocieplająca i kupiłem jedynki. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi