Adam M. Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Pytanie bylo zadane z ciekawosci wiec odpowiedzialem jak to wyglada. Podgrzanie - chyba zle mnie zrozumiales, uszczelke po wyjeciu z motocykla i oczyszczeniu grzeje sie do koloru cherry red, czyli ciemnoczerwona wisnia i potem chlodzi. Robie to od czasu do czasu w swoich starych anglikach, gdzie koszt takiej uszczelki jest dosc pokazny. Najlepszy spsob to specjalny piec, drugi w kolejce to barbeque rozgrzane na max + palnik gazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktoś tam Opublikowano 25 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Kupiłem już uszczelkę spokojnie nie kosztowała mnie aż 40zł to i tak drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 2 godziny temu, Ktoś tam napisał: Kupiłem już uszczelkę spokojnie nie kosztowała mnie aż 40zł to i tak drogo. Czytałem to dobre z 10razy a i tak nie wiem co autor miał na myśli .. "polska język trudna język" Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 A my tu o angielskie okreslenia techniczne sie spieramy. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi