Ostry76r Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Na obecną chwilę jest trzy osoby zdecydowanie na ten wyjazd . Termin ustalony ruszamy 20.06. wyprawa na dziesięć dni . Jeśli ktoś będzie jeszcze miał ochotę się dołączyć to zapraszamy . Myślę że max 5-6 motocykli . Jeśli chodzi o zmianę terminu wyjazdu w moim przypadku to lipa bo mam zaklepany urlop ale jeśli będzie trzeba to mogę jechać na 8 dni ja się dopasuję . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbyczek Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Ja wstepnie też byłbym chętny z tym że dla mnie to tak naprawdę wchodzi w grę tylko tydzień urlopu czyli 28.06 muszę być spowrotem (wyjazd może być 19.06 po południu). Czy już macie jakiś plan wyjazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boltom Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 witam.macie jeszcze wolne miejsca?chetnie bym dolaczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry76r Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Ze względu na złą pogodę w Rumunii wyjazd przekładamy na lipiec od 11.07 do 18.07 . Na obecną chwilę jedziemy na dwa motocykle . https://swiatmotocykli.pl/motocykle/mamy-czerwiec-a-na-transfogaraskiej-nadal-lezy-snieg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szym0n77 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 (edytowane) Witam, Czy jeszcze można się dołączyć? Ostry napisz proszę nr tel. to chętnie się do Was dołączę. Edytowane 20 Czerwca 2020 przez Szym0n77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry76r Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Pewnie że tak . Numer wysłałem ci na priv. Zadzwoń lub SMS wyślij to pogadamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LKR Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Musimy poczekać na dobra pogodę i bardzo dobre prognozy inaczej nie ma sensu wyruszać. W przeciwnym wypadku utkniemy i albo siedzimy gdzieś na kwaterach albo wracamy w deszczu do PL o ile w ogóle nie potopimy się razem z moto. W obu przypadkach wyjazd będzie do bani i trzeba go będzie powtórzyć. Kolejna sprawa to dwie trasy dla których warto jechać do Rumunii są nadal zamknięte. Nie liczyłbym też że będą otwarte w drodze powrotnej za kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tirey93 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Wyjazd w połowie sierpnia wchodzi u Was w grę? Przejęli byście jeszcze jeden motocykl? Wtedy mam zarezerwowany 3 tygodniowy urlop a wcześniej nie mogę. Na plus przemawia również to że póki co granicę Rumunii są zamknięte i wyjazd w sierpniu zwiększyłby szansę na to że je otworzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry76r Opublikowano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Ja w sierpniu nie mogę . Mam też urlop ale chcę wyjechać gdzieś z rodziną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szym0n77 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 u mnie jeżeli nie pojedziemy tego 11 lipca to sierpień może być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Jak tam Panowie, doszło do skutku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZibiGo Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 he,he.Ale umawianie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbied1 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Jak coś na szybko wybieram się 19 sierpnia jak na razie sam na około 4-5dni, motocykl GS, czasu mało, ale może ktoś chętny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LKR Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) 17 godzin temu, mbied1 napisał: Jak coś na szybko wybieram się 19 sierpnia jak na razie sam na około 4-5dni, motocykl GS, czasu mało, ale może ktoś chętny?? Stan alarmowy w Rumunii ciągłe jest przedłużany na kolejnie miesiące, teraz trwa do 17 września 2020. W związku z tym nie można podróżować turystycznie, jedynie tranzyt i opuszczenie kraju określoną trasą i przejściem, za załamanie nakazu wysokie kary. Przejście Węgry - Rumunia w Carei zamknięte całkowicie lub częściowo. Poniżej fragment nadzwyczajnego rozporządzenia: " (1) Wjazd na terytorium Rumunii mogą uzyskać cudzoziemcy, którzy spełniają następujące warunki: a) posiada ważny dokument uprawniający do przekraczania granicy państwowej, akceptowany przez państwo rumuńskie;b) posiada rumuńską wizę wydaną na warunkach niniejszego zarządzenia nadzwyczajnego lub, w odpowiednim przypadku, posiada ważne zezwolenie na pobyt, chyba że umowy międzynarodowe stanowią inaczej;" Mogę się mylic lub w tym bałaganie wirusowym jest inaczej ale lepiej nie ryzykować. Pomimo parcia musimy sobie odpuścić Rumunię. Poniżej całość informacji. https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&pto=aue&rurl=translate.google.pl&sl=ro&sp=nmt4&tl=pl&u=https://stirioficiale.ro/hotarari/hotarare-privind-prelungirea-starii-de-alerta-pe-teritoriul-romaniei&usg=ALkJrhj9SHrnVfsypG7WzG5vVuxJNKwDfA Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez LKR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tirey93 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) Nie widzę na tej stronie żadnych zakazów. Owszem Carei jest zamknięte ale tylko częściowo, można wjechać innym przejściem. O 17 września nie ma ani słowa. https://www.gov.pl/web/rumunia/wjazd-wyjazd-i-tranzyt-przez-rumunie i przestańcie panikować, Panowie... Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez tirey93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi