Ostry76r Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Planuje ktoś z was może wyjazd do Rumunii w przyszłym roku ? Chciałbym się dołączyć jeśli można , wiem że jest to wcześnie ale ja muszę zaplanować i podać urlop do końca roku . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak66 Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Cześć ja się wybieram , myślę o czerwcu ale jakby co to mogę się dostosować Pozdro Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Kolega spod Bydgoszczy się wybiera. Dam mu znać, że się grupa tworzy.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1150 Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 W dniu 10.10.2019 o 22:14, jonaszko napisał: Ten kolega, to też taki nerwus i wyznawca jednej, słusznej linii? Bo jak tak, to nie wróżę nic dobrego... 🤣 Jak chcesz wróżyć , to do tego jest telewizja ezoteryczna. Zauważyliście , że na wszystkich forach znajdzie się paru takich kolesi , którzy nigdy nie piszą na temat, tylko wtrącają te swoje trzy grosze nie związane nic z tematem ? Byle pisać ,byle następny post , bo przecież to forum to jego . Ten tutaj ma prawie 2 tys postów z tego 99 procent o niczym a więc ważny gość. Przepraszam, za małą dygresję Wracając do tematu. Rumunia jest w moich planach na 2020 rok , ale to jeszcze trochę czasu i trudno mi dzisiaj powiedzieć kiedy pojadę . Moje plany skrystalizują się bliżej maja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariose Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Cześć, też się wybieram w czerwcu, max 4 -5 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 3 minuty temu, mariose napisał: Cześć, też się wybieram w czerwcu, max 4 -5 dni. Warto na tak krótko? Nic nie zobaczysz, a tylko się umęczysz. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariose Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Teraz, cezsek napisał: Warto na tak krótko? Nic nie zobaczysz, a tylko się umęczysz. brak więcej czasu, jeszcze rodzinka na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Na Rumunię trzeba przeznaczyć minimum 9-10 dni. Inaczej wyjazd nie ma sensu. Jest tam co oglądać, a czasu zawsze jest za mało. Byłem w Rumunii 3 (nie licząc wyjazdów zimowych samochodem) razy i zawsze to były min. 2 tygodnie. Dziennie po ok. 300-400 km, nie licząc dojazdu i powrotu (ok. 700-800 km). Uważam, że te 4-5 dni lepiej przeznaczyć na Czechy lub Bieszczady. Ale zrobisz jak chcesz. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariose Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 masz rację że te kilka dni to zdecydowanie za mało, może się uda coś pozmieniać do wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry76r Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Ja myślałem o 10 dniach . I druga sprawa maj lub czerwiec jest ryzyko że drogi w górach mogą być zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biblo Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 W maju Transfogarska na pewno będzie zamknięta. W czerwcu może też, kwestia o którą część miesiąca chodzi... Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry76r Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Myślę o czerwcu od 20.06 sobota do 30.06. wtorek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszeng Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Witam. Ja również byłbym chętny na wyjazd do Rumunii, ale przykładowy termin to 22.06 - 28.06. 2020, lub 8.06-14.06.2020. Pozdrawiam. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaaty Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Witam, czy temat Rumunii jest nadal aktualny. Mam w tegorocznych planach taki wyjazd i chętnie bym się podłączył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbyczek Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Cześć, ja również myślę o Rumunii w 2020 roku najpóźniej pierwsza połowa lipca. Pozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi