Patryklelo Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Dzień dobry . Mam problem z huską cr 125 2suw 2005, zalewa świece , gdy ja odkręcę i przeczyszczam powietrzem motor odpala chodzi chwile do i zgaśnie , kiedy chce dodać gazu obroty spadaja buczy i gasnie , wtedy zalewa świece.. świeca nowa. Gaźnik wyciągany i czyszczony , filter w baku czyszczony, membrana wyglada dobrze .. Gdzie szukać problemu ? Czy możliwe ze dysze w gaźniku sa do wymiany? , Zanim to się stało mialem problem z ustawieniem powietrze/mieszanka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Wygląda na problem z gażnikiem,lub łapie gdzieś lewe powietrze,oglądnij dokładnie zawór membranowy,króciec za gażnikiem,iszczelkę....możesz spróbować obniżyć mu jeszcze iglicę,tak ,żeby dysza podawała mniej paliwa,lub spróbuj dac mniejszą dysze główną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pełnympiecem Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Jak by łapał lewe powietrze to by świecy nie zalewało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 To prawda, moze zaworek komory plywakowej puszcza i dlatego zalewa swiece. Moalem tez objaw padania swiecy na bardzo zuzytym silniku, tu z kolei zalewalo ja olejem. Jak wyglada ta zalana swieca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi