Milczu Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Siemka. Planuję zakup nowego kufra do popierdalacza. Po przepatrzeniu allegro widze kufry używane givi za 700zł i jakieś nówki 50L po 150 co mi bardzo śmierdzi. Wszystko z nimi w porządku, czy raczej nie brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Godzinę temu, Milczu napisał: jakieś nówki 50L po 150 co mi bardzo śmierdzi. Wszystko z nimi w porządku, czy raczej nie brać? Miałem w ręku. Nie brać. Niska cena-kiepska jakość. Posypał się zamek i pękł przy mocowaniu. Skończyło się przykręceniem na sztywno do płyty. Chyba nie za bardzo można go maksymalnie obciążać. Użytkuję centralną kappę 53 litry i givi boczne 43 litry. Nie do zarżnięcia. A nie raz bywają przeciążone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczu Opublikowano 14 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 6 minutes ago, grizzli said: Miałem w ręku. Nie brać. Niska cena-kiepska jakość. Posypał się zamek i pękł przy mocowaniu. Skończyło się przykręceniem na sztywno do płyty. Chyba nie za bardzo można go maksymalnie obciążać. Użytkuję centralną kappę 53 litry i givi boczne 43 litry. Nie do zarżnięcia. A nie raz bywają przeciążone. Dzięki. A znasz może jakiś fajny kuferek tak do 200 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Jedynie firmowe używki, choć budżet trochę mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczu Opublikowano 14 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 20 minutes ago, grizzli said: Jedynie firmowe używki, choć budżet trochę mały. To ciężkawo. Najwyżej ukradne od MZ'tki ojca taką kurna skrzynie, nalepie odblaski i rura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Zainteresuj się kuframi firmy Shad, kosztują trochę mniej od Givi czy Kappa a jakość na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczu Opublikowano 14 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 4 minutes ago, Qadrat said: Zainteresuj się kuframi firmy Shad, kosztują trochę mniej od Givi czy Kappa a jakość na wysokim poziomie. https://allegro.pl/oferta/kufer-shad-sh44-touring-7814081312 Znalazłem takiego. Po januszowatym serwisie nadawałby się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marci1N Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Tak, ale jeszcze płyta powinna być. Kupując nowego SHADA producent daje płytę w kpl Cytuj -> Zostań żołnierzem Rzeczypospolitej <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Warto jeszcze dodać, że Shad ma swój typ mocowania, który nie jest zgodny ani z monokey ani monolock 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczu Opublikowano 15 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 To słabawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi