RedArrow129 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) Hej, na wstępie zaznaczę, że jest to mój pierwszy wątek na tym forum! Ale do rzeczy, mam 1,90m wzrostu i bardzo podoba mi się Kawasaki Z650, który mam nawet na banerze po rozwinięciu, naprawdę chciałbym go mieć w przyszłości, ale tak się zastanawiam, czy on nie jest dla mnie "za mały", czy coś w tym deseń, ponieważ przeczytałem, że jego wysokość siedzenia wynosi 790mm, czyli 79cm, a to dosyć nisko. Co o tym sądzicie? Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez RedArrow129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 8 godzin temu, RedArrow129 napisał: Hej, na wstępie zaznaczę, że jest to mój pierwszy wątek na tym forum! Ale do rzeczy, mam 1,90m wzrostu i bardzo podoba mi się Kawasaki Z650, który mam nawet na banerze po rozwinięciu, naprawdę chciałbym go mieć w przyszłości, ale tak się zastanawiam, czy on nie jest dla mnie "za mały", czy coś w tym deseń, ponieważ przeczytałem, że jego wysokość siedzenia wynosi 790mm, czyli 79cm, a to dosyć nisko. Co o tym sądzicie? Przy takim wzroście już nie kupuje się tego co się podoba, tylko to co na nas pasuje 🙂 Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Usiadz, przejedz sie, jak pasuje to kupuj ......... wzrostu nie masz jakiegoś tam strasznie wysokiego, spokojnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 I to na czym Ci wygodnie... Ja mam 191 z kawałkiem... I za nic nie chciałbym innego konika niż strit trypel r z 2011...a tu siedzenie na wysokości 800 mm 😉 Nie patrz na same czyste dane z katalogów/gazet itp. Ważny jest trójkąt kiera-kanapa-podnóżki i to na ile potrafisz to wykorzystać i się skompresować... Ja, nawet, mając stojącą "krowę" (gtr) w garażu, wolałem na miasto zabierać żonine hyo gt... Było i wygodniej... I mniej stresowo... I ekonomiczniej... Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedArrow129 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Ok, dzięki wielkie, do zakupu, jak i prawka jeszcze daleko, ale motocykle Kawasaki bardzo mi się podobają, ten naked szczególnie przypadł mi do gustu, ale te 790mm mnie zmartwiło. W każdym razie najlepszą opcją będzie faktyczna jazda próbna w przyszłości. A na razie pozostaje po prostu dalsza fascynacja moto 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 9 godzin temu, RedArrow129 napisał: Ok, dzięki wielkie, do zakupu, jak i prawka jeszcze daleko, ale motocykle Kawasaki bardzo mi się podobają, ten naked szczególnie przypadł mi do gustu, ale te 790mm mnie zmartwiło. W każdym razie najlepszą opcją będzie faktyczna jazda próbna w przyszłości. A na razie pozostaje po prostu dalsza fascynacja moto 😄 Proszę Cię tylko o jedno, nie zabieraj tylko nigdy pasażerki jak już kupisz to moto. Dziś widziałem na autostradzie Z1000, kierowca i pasażerka wyglądali na nim razem jak muchy podczas kopulacji 😁 2 Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Oj Janusz .... wiesz co kupujemy wiec daj spokoj Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 😁 Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 primo jak sobie poszukasz na forum, to jest (są) stronka pokazująca na podstawie danych katalogowych motocykla i wprowadzonego wzrostu pozycję, z jaką będzie trzeba się nim przemieszczać secundo jak sobie poszukasz, to jest również wątek (co najmniej jeden) o wyborze sportowego motocykla dla wysobkiej osoby: cała dyskusja jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi