Jakub.Sw Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Witam, od pewnego czasu mam spore problemy z gaźnikiem w CBR'ce 125. Jest to gaźnik podciśnieniowy i chciałbym go zmienić na zwykły gaźnik dellorto. Gardziel ma 28mm wewnątrz, a z zewnątrz 36mm. I tu jest pytanie jaki gaźnik mogę tam założyć? Czy polecacie jakiś dokładnie model? Z góry dzięki za odpowiedź. Dodam jeszcze że silniki od CBR 125 jest w ramie Sendy 50 i jest tam dość mało miejsca pod zbiornikiem więc szukam gaźnika nie za dużego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.Sw Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Witam, od pewnego czasu mam spore problemy z gaźnikiem w CBR'ce 125. Jest to gaźnik podciśnieniowy i chciałbym go zmienić na zwykły gaźnik dellorto. Gardziel ma 28mm wewnątrz, a z zewnątrz 36mm. I tu jest pytanie jaki gaźnik mogę tam założyć? Czy polecacie jakiś dokładnie model? Z góry dzięki za odpowiedź. Dodam jeszcze że silniki od CBR 125 jest w ramie Sendy 50 i jest tam dość mało miejsca pod zbiornikiem więc szukam gaźnika nie za dużego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 W dniu 28.07.2019 o 13:25, Jakub.Sw napisał: Witam, od pewnego czasu mam spore problemy z gaźnikiem w CBR'ce 125. Jest to gaźnik podciśnieniowy i chciałbym go zmienić na zwykły gaźnik dellorto. Gardziel ma 28mm wewnątrz, a z zewnątrz 36mm. I tu jest pytanie jaki gaźnik mogę tam założyć? Czy polecacie jakiś dokładnie model? Z góry dzięki za odpowiedź. Dodam jeszcze że silniki od CBR 125 jest w ramie Sendy 50 i jest tam dość mało miejsca pod zbiornikiem więc szukam gaźnika nie za dużego. Pozdrawiam. Cytat Ten gaźnik dellorto 28 to chcesz założyc ten co w dwusuwach montują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.Sw Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Szukam jakiegoś, nie wiem dokładnie jaki wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Nie wiem czy taki zwykły dellorto 28 podejdzie bez przeróbek i kombinowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.Sw Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 A jakie dokładnie przeróbki musiałbym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi