KaliMaks Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Witam, mam problem z motorem. gdy wsiadam na motor i przejeżdżam 500m w jedna stronę jadę do 70km/h a jak wracam to jadę maksymalnie 45km/h. Dysze były wymieniane i nie ma blokady. Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Wiatr wiejacy z jednej storny ? Z jakim motorem moze dokladniej napiszesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliMaks Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Witam, mam problem ze skuterem, na odległości ok. 500m jadę 70km/h lecz gdy zawracam to maksymalnie 45 i więcej nie daje rady. Dysze były wymieniane. Gdzie stoi problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliMaks Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Górka jest bardzo mała wiec wątpię ze aż taka różnica by była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliMaks Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 (edytowane) Witam, mam problem ze skuterem, na odległości ok. 500m jadę 70km/h lecz gdy zawracam to maksymalnie 45 i więcej nie daje rady. Dysze były wymieniane. Gdzie stoi problem ? Górka jest tam bardzo mała i wątpię ze by był taki spadek prędkości Edytowane 3 Czerwca 2019 przez KaliMaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Z gorki szybciej a pod gorke wolniej.... to faktycznie ciekawe Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Ja bym jeszcze ten temat założył w dziesięciu innych działach forum ;)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi