KaliMaks Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Witam, mam problem z motorem. gdy wsiadam na motor i przejeżdżam 500m w jedna stronę jadę do 70km/h a jak wracam to jadę maksymalnie 45km/h. Dysze były wymieniane i nie ma blokady. Prosze o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam M. Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Wiatr wiejacy z jednej storny ? Z jakim motorem moze dokladniej napiszesz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaliMaks Posted June 3, 2019 Author Share Posted June 3, 2019 Witam, mam problem ze skuterem, na odległości ok. 500m jadę 70km/h lecz gdy zawracam to maksymalnie 45 i więcej nie daje rady. Dysze były wymieniane. Gdzie stoi problem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaliMaks Posted June 3, 2019 Author Share Posted June 3, 2019 Górka jest bardzo mała wiec wątpię ze aż taka różnica by była Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaliMaks Posted June 3, 2019 Author Share Posted June 3, 2019 (edited) Witam, mam problem ze skuterem, na odległości ok. 500m jadę 70km/h lecz gdy zawracam to maksymalnie 45 i więcej nie daje rady. Dysze były wymieniane. Gdzie stoi problem ? Górka jest tam bardzo mała i wątpię ze by był taki spadek prędkości Edited June 3, 2019 by KaliMaks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Croowab Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Z gorki szybciej a pod gorke wolniej.... to faktycznie ciekawe Quote Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wertyder Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Ja bym jeszcze ten temat założył w dziesięciu innych działach forum ;)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts