Gość Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 z wczorajeszego wypadu na miasto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Wspomagam lokalne schronisko dla psow. Niestety Malezyjczycy z Sabah nie maja jeszcze tak rozwinietej empatii jak narody Europy i pracownicy schroniska udostepniaja w sieci filmiki jak jakis psychopata tlucze psa kijem na smierc. I to ma jakos niby pomoc w odczuciu empatii dla zwierzat ich zdaniem. Jedni przeginaja w jedna strone, inni w druga... ale walczymy o to by to wyrownac. Kupujemy ryz dla psow i edukujemy wolontariuszy kiedy mozemy. Jak ktos lubi psy i ma gest zeby przelac schronisku w wschodniej Malezji pieniadze, to sluze danymi do przelewu. 🙂 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Biala kielbase z Polska mozna kupic nawet na Borneo 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Panie, to koło prawdziwej polskiej kiełbasy nie leżało 🙂 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 27 minutes ago, Limo said: Panie, to koło prawdziwej polskiej kiełbasy nie leżało 🙂 W smaku za delikatna, prawie bez smaku. Dobra bo chalupnicza robota, bez dodatkow, i zgodnie z przepisem, ale zdecydowanie za slaba w smaku. Bedziemy ja czasem kupowac. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berger Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Piotr ty podaj adres to będziemy ci wysyłać kiełbę - i nie martw się NASZA się nie zepsuje w czasie transportu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) 8 hours ago, Berger said: Piotr ty podaj adres to będziemy ci wysyłać kiełbę - i nie martw się NASZA się nie zepsuje w czasie transportu . jak ktos chcialby odwiedzic Kota Kinabalu, to mam wolna sypialnie i lazienke dla gosci i moge pojedyncza osobe lub pare ugoscic. Zapraszam. https://www.couchsurfing.com/users/2011030418 ...tylko przywiezcie kielbase. 😉 Edytowane 17 Grudnia 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2EV Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 jak ktos chcialby odwiedzic Kota Kinabalu, to mam wolna sypialnie i lazienke dla gosci i moge pojedyncza osobe lub pare ugoscic. Zapraszam.https://www.couchsurfing.com/users/2011030418 ...tylko przywiezcie kielbase. Ciekawe czy mnie wpuszczą do samolotu jak się obwieszę kiełbaskami Pozdrawiam2EV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 On 12/17/2019 at 11:34 PM, 2EV said: Ciekawe czy mnie wpuszczą do samolotu jak się obwieszę kiełbaskami Pozdrawiam 2EV bez problemu (jesli zapach odizolujesz). Kiedys zrobilem sobie takie zdjecie na pokladzie wizzair do Glasgow. (Stewardessy zalapaly zart... i nikt nie mial nic przeciwko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berger Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Widoczki fajne - wy tam bez tablic jeździcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 6 hours ago, Berger said: Widoczki fajne - wy tam bez tablic jeździcie ? w Malezji wymagaja tablice z przodu i z tylu na moto, ale nie czepiaja sie jak tablica jest tak jak u mnie zamontowana pod siedziskiem. Przednia mam naklejona na blotniku. Tu nie ma kamer, takze policja sie nie czepia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 A mandaty za predkosc?? Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 11 hours ago, Croowab said: A mandaty za predkosc?? Zadnych, ale tu trzeba pamietac, ze inni kierowcy sa slabo/zle wyszkoleni, takze maksymalna predkosc z jaka w ogole tutaj jechalem to 130 km/h. Powyzej to juz samobojstwo. Tutaj w standarcie jest wlaczanie kierunkowskazu i natychmiastowe skrecanie bez spojrzenia w lusterka przez puszkarzy. Tylko samobojca rozpedzi sie powyzej 130 km/h. Taksowkarze mi mowili, ze policja czasem gdzies staje z suszarkami, ale jeszcze ich ani razu nie widzialem, a jezdze tu juz 8 miesiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Cześć, dopiero trafiłem na ten temat, świetnie to opisujesz, te widoki i klimat. Żeby sobie bardziej przybliżyć Twoje relacje mam kilka pytań: Jak tam jest z porą deszczową ? Jaki jest stan dróg? Ile kosztuje życie ? Co z obecną wirusową sytuacją ? Pozdrawiam z dolnego śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi