Marci1N Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 grizzli mnie to akurat nie boli ;) Cytuj -> Zostań żołnierzem Rzeczypospolitej <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 grizzli mnie to akurat nie boli ;)Przecież wiem :laugh:Sam jestem zdziwiony, że się jeszcze nie zaczęło :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekw1 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Miałem kawał takiego kilkuwarstwowego pasa gumy jak są czasem w szkołach na rozbiegach do skoku w dal i sobie wyciąłem formatkę. Działa zacnie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi