Jump to content

Suzuki GSXR 600, ogłoszenie

Recommended Posts

Dzięki za odpowiedź.

Trochę poczytałem w internecie i mam jedno pytanie odnośnie rejestracji.
Nie będzie problemu żeby go zarejestrować? będzie to pierwsza rejestracja, nie ma abs. A bez tego go chyba nie zarejestruje teraz.
Nie moge też znaleźć nigdzie normy euro jaką spełnia ten model. Jak ma euro3 to chyba będzie problem z pierwsza rejestracja?

Sorry za może głupie pytania, ale nie mam w tym temacie większej wiedzy.

Ok. Dziękuje za pomoc.

A mógłbyś mi to trochę rozjaśnić? w sensie, co daje ta faktura, że nie liczy sie wtedy norma euro?

Edit.

Trochę doczytałem. Nie wiem czy dobrze rozumiem, ta faktura oznacza że motocykl jest używany i tak jakby był już wcześniej rejestrowany?

Edited by termii

W tym przypadku widać, że handlarz kupił do z salonu -jak opisał w aukcji- i daje Ci fakturę VAT-marża, wydział komunikacji rejestruje pojazd zgodnie z dokumentami otrzymanymi od niego,

A ja nie jestem przekonany czy tak łatwo pójdzie z pierwszą rejestracją skoro nie ma ABS...ten motocykl nie był rejestrowany jeszcze nawet w DE...

lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383
prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1
...i tak wszyscy umrzemy...

I jeszcze fakt że od 2017 obowiązuje norma euro4. Ten motocykl raczej jej warunków nie spełnia.

Na moje to jeśli ten motocykl nie został nigdzie zarejestrowany przed 2017 rokiem to może już tylko robić jako dawca części.

Edited by Bimbak