GaMiGo Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Witam mam pytanie na temat jak zarejestrować yamahe 250 która jest w kat A2 tak aby mozna było jeździć Na kat.A1 lub Prawo jazdy kat.B z tego co się dowiedziałem trzeba jechać na Hamownie a następnie na przegląd i tyle wiem ale czy jeszcze trzeba cos do tego czy sama hamownia wystarczy i jaki mniej wiecej jest tego koszt. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 sprzedać 250tkę i kupić 125tkę. nie trzeba jechać na hamownię. kłania się umiejętność czytania na poziomie szkoły podstawowej. a wtedy już z górki - wystarczy zaznajomić się z art.6 ustawy o kierujących ;) Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaMiGo Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Jest to rozwiązanie ale mógłbym zrobić prawko na A2 ale po co skoro za rok moge zrobic Kat A :) Posiadam juz 125-tkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moransiu Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 To po co kombinować? Masz 125, to jeździj, zrobisz A, będziesz jeździł czymś większym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Witam mam pytanie na temat jak zarejestrować yamahe 250 która jest w kat A2 tak aby mozna było jeździć Na kat.A1 (...) na tym forum nie udzielamy informacji pt. jak łamać prawoi tym radosnym akcentem zamykam tematjsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi