kędzierz Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Ale widze ze tylko my jestesmy chetni na Mazury i ogolnie temat Alp ucichł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Ale widze ze tylko my jestesmy chetni na Mazury i ogolnie temat Alp ucichł...hm Ty, ja, kolega i moto z Olsztyna. ( 4) może kolega poleci jak noga wyzdrowieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kędzierz Opublikowano 7 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Masz juz pomysł na trase? Ogolnie cos ułozyłem ale na Szwajcarie nie mam za bardzo pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Masz juz pomysł na trase? Ogolnie cos ułozyłem ale na Szwajcarie nie mam za bardzo pomysłupomyslimy w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1150 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Szwajcaria powinna być głównym celem . Na mojej z Pawłem wyprawie, właśnie ona zostawiła najwieksze wrażenia.Grześ, jeżeli nie masz jeszcze pełnej trasy to ze Szwajcarii nie rezygnuj.Może Paweł ma jeszcze rozpiski, dzwoń i pytaj.Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Szwajcaria powinna być głównym celem . Na mojej z Pawłem wyprawie, właśnie ona zostawiła najwieksze wrażenia.Grześ, jeżeli nie masz jeszcze pełnej trasy to ze Szwajcarii nie rezygnuj.Może Paweł ma jeszcze rozpiski, dzwoń i pytaj.TomaszTomi, robie tylko CH , to jest cel. Szkoda że nie lecisz. A może ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1150 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 😀 chciałbym, ale niestety.,,.😘 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 A jaki plan na te mazury? Ustalona jakaś trasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kędzierz Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 To chyba raczej spotkanie zapoznawczo-organizacyjne na Alpy, ja pomysłu na Mazury nie mam, ale dostosuje sie jakby co... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 no tak ale mazury to jednak też parę kilometrów :) celujecie w jakąś miejscowość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kędzierz Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Z tego co wiem to jedziemy tu : 1. Mazury, zwiedzanie bunkrów w Mamerkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wlodi1911 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Z tego co wiem to jedziemy tu : Z tego co wiem to jedziemy tu : Będę i ja .Nie wiem czy dam radę ogarnąć z wami całą trasę bo dzieci w domu płaczą i takie tam ale postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Będę i ja .Nie wiem czy dam radę ogarnąć z wami całą trasę bo dzieci w domu płaczą i takie tam ale postaram sięWłodi, na priw masz tel do Kędzia, zadzwoń A jaki plan na te mazury? Ustalona jakaś trasa?Masz info. na poczcie. zadzwońMożemy dołączyć sie w Orzyszu jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kędzierz Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Panowie wiec tak, nikt sie do mnie nie odezwał. Startuje sam o 8:00 z Zyrardowa i jade prosto do Orzysza przez Ostrów Maz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietyy Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 jazda na Mazury sie odbyła. Pewne ustalenią juz są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi