KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 A ciul wie co ja już chce Jeszcze Turcja i Azerbejdżan spróbuję Ooooo tam to bedzie sie działo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygaXX Opublikowano 6 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Klaudiusz byłeś w Baku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Klaudiusz byłeś w Baku? Nie miałem okazji ale słyszałem że ciekawe miejsceWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygaXX Opublikowano 8 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Wspominałem że poznałem miłego policjanta w Maroko Przemiły gość co drugi dzień pisał do mnie i pytał czy wszystko ok itp.itd. pisał że jak następnym razem przyjade żebym odwiedził go to mi pokaże ciekawe miejsca, dziś też napisał miło i spytał też czy nie wysłałbym mu 100€ bo potrzebuje. Masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Wspominałem że poznałem miłego policjanta w Maroko Przemiły gość co drugi dzień pisał do mnie i pytał czy wszystko ok itp.itd. pisał że jak następnym razem przyjade żebym odwiedził go to mi pokaże ciekawe miejsca, dziś też napisał miło i spytał też czy nie wysłałbym mu 100€ bo potrzebuje. Masakra... Norma, olej, nie ma sie czym przejmowaćWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 15 godzin temu, zygaXX napisał: Wspominałem że poznałem miłego policjanta w Maroko Przemiły gość co drugi dzień pisał do mnie i pytał czy wszystko ok itp.itd. pisał że jak następnym razem przyjade żebym odwiedził go to mi pokaże ciekawe miejsca, dziś też napisał miło i spytał też czy nie wysłałbym mu 100€ bo potrzebuje. Masakra... Może i masakra.. ja pamiętam jak jako dziecko wysyłałem listy do Coca-Coli i innych firm na zachód żeby przysłali "reklamówki i naklejki". I przysyłali... Bardzo łatwo jest z naszej strony dokonywać ocen. A życie wie swoje. Swoją drogą, wynajęcie za przewodnika policjanta w Maroku za 100 euro to w sumie bardzo dobry deal. Jak się zastanowisz.... Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi