Jump to content

Kawasaki ER6N z ABS

Arti...
 Share

Recommended Posts

Witam,
Sprzedam Kawasaki ER6N z 2013r. z ABS. Motocykla zarejestrowany na kat A2. Posiadam go od jesieni 2016 r, przebieg 34200 i powoli rośnie póki pogoda pozwala. Stan oceniam na bardzo dobry, nigdy mnie nie zawiódł i nie miałem żadnych niespodzianek. Na bieżąco serwisowany, posiadam wszystkie paragony oraz historię serwisowania od póki jest w moich rękach. Zalany olejem Motul 7100. Napęd w połowie zakresu, opony Michelin Pilot 4 w bardzo dobrym stanie. Na chwile obecną z czynności serwisowych nie trzeba nic wykonywać. OC ważne do czerwca 2019, przegląd do maja 2019

Cena: 15500 do negocjacji

post-91709-0-75404300-1540060654_thumb.jpg

post-91709-0-13238400-1540060694_thumb.jpg

Zamontowane akcesoria:
- kompletny układ wydechowy IXIL z wyjmowanymi DB-kilerami (oryginalny sprzedany - do wglądu historia przelewu)
- krótkie klamki w kolorze czarnym z regulacją (posiadam oryginalne- oddaje razem z motocyklem)
- crash-pady PUIG
- krótki mocowanie tablicy rej. z oświetleniem LED
- krótkie ciężarki kierownicy
- szyba PUIG (oryginalną owiewkę posiadam- do oddania z motocyklem)
- rolki pod stojak
- kierownica acell (oryginalną sprzedałem razem z ciężarkami- jeżeli ktoś będzie chciał do wglądu historia przelewu)
- Lusterka widoczne na zdjęciu nie są przedmiotem oferty, w motocyklu są zamontowane oryginalne lusterka Kawasaki, widoczne na zdjęciu Rizoma Tomok II jedynie za dopłatą.

Link do ogłoszenia

https://www.olx.pl/oferta/kawasaki-er-kwasaki-er6n-2013-r-z-abs-er6-n-rej-na-a2-CID5-IDx8kx3.html

Po kupnie przeze mnie okazało się że pare rzeczy trzeba zrobić i zostało to naprawione. Z ważniejszych zrobionych rzeczy to

1) W poprzednim sezonie (w serwisie Motorista)

- wymienione przednie lagi na nowe

- standardowo olej

- dołożone crash-pady

- wymienione klamki na krótkie

- wymieniony płyn hamuclowy

2) Przed tym sezonem (większość w serwisie Motoholicy)

- wymiana oleju i filtrów(powietrza, oleju), płynu hamulcowego (związane z wymianą pompy ABS)

- wymieniona pompa ABS

- zregenerowana pompa wody

- zregenerowany tylny zacisk hamulcowy

- regulacja sprzęgła

- dołożona przednia szyba PUIG

Na czynności wykonane w serwisie posiadam potwierdzenie w postaci kart serwisowych, na resztę paragony.