Jump to content

Instruktorzy nauki jazdy na motocyklu

konrad1f
 Share

Recommended Posts

od kilku lat myślałem nad jakimś spotkaniem (dobrych!) instruktorów motocyklowych, z kilkoma (również z tego forum) temat był pobieżnie obgadywany ale jakoś do tej pory nie pykło

jako, że od paru lat trzeba przechodzić przez coroczne warsztaty instruktorskie postanowiłem nacisnąć Adama z TAJ aby spróbował zorganizować warsztaty typowo dla instruktorów motocyklowych kategorii prawa jazdy ale w trochę innej formie niż to zazwyczaj bywa w przypadku kat. B

ma być dużo jeżdżenia i przewaga dyskusji oraz wymiany doświadczeń w przeciwieństwie do jałowych wykładów w tonie kazań z ambony

co na to forumowi instruktorzy?

temat jest prawie dopięty - termin 1-2.10.2018 w Toruniu

jeśli będzie odzew podlinkuję info

moglibyśmy w końcu "pościerać" się w rzeczywistości, może KS dałby się namówić i przedstawiłby niemiecki model nauczania? :P

Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100

https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090

Hikor

ja latam z tymi ktorzy MI pasuja a nie z jakimis przypadkowymi .......

A jak chce polatac to jade do Harz'u albo w Alpy ! :icon_mrgreen:

:crossy:

Edited by ks-rider

W wojsku nie byliscie, psa nie mieliscie a we mnie kumpla do przejazdzek szukacie ? No kon by sie usmial !

Wdupiemamto !

To tak abyscie zrozumieli

Bawcie sie we wlasnym kolku.

milej zabawy zycze !

Amen !

Hikor - nie były imienne - przepraszam, że tak to odebrałeś :) po prostu oznaczyłem głównie znajomych i tych, którzy się odzywali w pewnym motocyklowym temacie wcześniej

mimo, że jestem tylko pomysłodawcą a nie organizatorem/realizatorem serdecznie zapraszam

KS - nie wiem o jakim kółku piszesz. moim zamysłem jest właśnie aby pewne rzeczy przedstawić w rzeczywistości, poeksperymentować, pospierać się, pokazać i przedyskutować własne opcje. poza tym jest okazja aby się spotkać, wypić wieczorem piwko na mieście i polać trochę po torze, może jakaś małą gymkhana itp.. mimo, że z natury jestem straszną konserwą to staram się nie zamykać na "światopogląd" innych - od każdego można się czegoś nauczyć a przynajmniej można spróbować przeanalizować.

góry są oczywiście fajne niemniej zamknięty obiekt pozwala na odrobinę więcej

https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090

W wojsku nie byliscie, psa nie mieliscie a we mnie kumpla do przejazdzek szukacie ? No kon by sie usmial !

Wdupiemamto !

To tak abyscie zrozumieli

Bawcie sie we wlasnym kolku.

milej zabawy zycze !

Amen !

ja w wojsku byłem . Miałem psa a nawet kilka a i tak za h.... nie chciałbym mieć Ciebie za kumpla

• 2 weeks later...

był update i trochę wpisów na forum zniknęło

Adam pytał o szczegóły tak więc wrzucam ponownie linka z info:

https://taj.torun.com.pl/motocyklowe-warsztaty-doskonalenia-zawodowego/

impreza już za tydzień 1-2.10.2018