Hyper288 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Siema wszystkim,mam nadzieje że jest ktoś na forum kto ma pojęcie o elektronice w Ducati i bd mi w stanie pomóc rozwikłać problem.Tak więc;Mam hypermotarda od niedawna 796, no i całkiem niedawno złapałem żwir pod koła i zaliczyłem niefortunnego szlifa który sprawił że owiewki przednie wymagają wymiany,to jednak nie boli aż tak bardzo, mam dylemat z licznikiem który się rozwalił, kupiłem używany nowy, tamtego zaś po glebie wywaliłem do śmieci bo nic nie wyświetlał w sobie.I tu docieram do sedna, motocykl nie pali,nie kręci,pompa reaguje.Licznik kupowałem na ebay'u i nie wiem czy ktoś mnie w chu*a nie zrobił i czy ten licznik nie jest od innego(inna barwa wyświetlacza) modelu ducati hyper/streeta bo tak samo do nich wyglądają.Wie ktoś może czy jak wyrzuciłem ten org co nic nie wyświetlał ale na nim palił to zrobiłem jakiś błąd i bd trzeba jakoś kodować to wszystko?Czy jak kupie taki sam do hypermotarda mojego(o pomarańczowej barwie podświetlenia) i wepnę to odpali?I jeszcze jedno, czy od 1100 z 2009 2010 bd pasował? :blush:Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Jeżeli licznik był używany, to był sparowany z kompem i immobilizerem. Te graty w Ducati to taki komplet. Musisz podzwonić po warsztatach Ducati i popytać, kto ci wyzeruje i przypisze licznik do twojego sprzętu. W garażu przy pomocy młotka i śrubokrętu tego nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Sprawdź numery katalogowe odpowiednich części...Poszukaj magików od elektroniki i wyślij im zegar razem z ECU do sparowania... Parts Catalog znajdziesz tu... http://www.ducati.com/services/maintenance/index.do Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyper288 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Sprawdź numery katalogowe odpowiednich części...Poszukaj magików od elektroniki i wyślij im zegar razem z ECU do sparowania... Parts Catalog znajdziesz tu... http://www.ducati.com/services/maintenance/index.do Pozdr. J-999Oki thx wielkie za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmaciak2 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Czy moglibyście polecić jakiś sklep, w którym mógłbym złożyć zamówienie na części oryginalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 http://motomaniax.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi