joyjoy Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 To jest mój prywatny motocykl, kupiony 2 lata temu w Poznaniu. Sprzedaję ze względów zdrowotnych.Stan prawie idealny - zdjęcia z wczoraj. Ze względu na problem z kręgosłupem mam zamontowaną drugą kompletną kanapę o kilkukrotnie większym komforcie niż oryginalna (dołożona wkładka żelowa, wymienione gąbki na bardziej miękkie, zmiana profilowania na siodło - nie zsuwamy się na bak przy hamowaniu, kanapa pasażera stanowi podpórkę pod lędźwie oraz zapobiega zsuwaniu się pasażera na kierowcę) Oczywiście dołączam oryginalną kanapę w idealnym stanie.Jedyne wady to brak kulki na klamce sprzęgła (przewróciłem się w garażu, rys na motocyklu nie ma) oraz rysa na tłumiku (wąskie drzwi garażu)Motocykl jest ultra ekonomiczny i faktycznie pali 4/100. Przy bardzo relaksacyjnej jeździe po obiedzie udało mi się zrobić 2,9/100 :)Ma fajne przyspieszenie i genialny schowek udający bak. Na manetkach naklejona mata gąbkowa i owijka - poprawia komfort. Jako że kończę karierę motocyklisty to jest opcja aby za pewien gest dostać w prezencie kask pachnący nowością i taką samą kurtkę - wszystko pod kolor. Ale o tym na miejscu :) Jako że kupiłem go z odliczeniem na firmę - wystawiam fakturę zwalniającą z opłaty podatku 2%. Cena 28 tys zł. Przebieg 5 tys. km. Pojemność skokowa (cm³) 745 Typ silnika Chłodzony cieczą, 4-suwowy, 8-zaworowy,SOHC, rzędowy, 2-cylindrowy z wykorbieniem 270° Układ zapłonowy cyfrowy, komputerowo sterowany, tranzystorowy z elektronicznym wyprzedzeniem Moc maksymalna (KM) 54.8 KM (40.3kW) przy 6250 obr/min Maks. moment obrotowy (Nm) 68 Nm przy 4750 obr/min Zapomniałem podać telefonu: 888859677 Bartosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joyjoy Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) Zapraszam do zakupu. Edytowane 28 Sierpnia 2018 przez _Monter_ Monter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Przepraszam ale jakoś nie mogę znaleź, to wersja bez dct? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joyjoy Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Przepraszam ale jakoś nie mogę znaleź, to wersja bez dct?bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joyjoy Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) . Zapraszam. Edytowane 28 Sierpnia 2018 przez _Monter_ Monter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Chłopie, wystaw na jakimś otomoto, i nie obniżaj ceny co chwila o 2 tysie :)Wygląda naprawdę dobrze,a przy takich obniżkach to za chwilę za bezcen oddasz. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joyjoy Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Chłopie, wystaw na jakimś otomoto, i nie obniżaj ceny co chwila o 2 tysie :)Wygląda naprawdę dobrze,a przy takich obniżkach to za chwilę za bezcen oddasz.Dzięki :)Wystawiony na allegro - to chyba to samo co otomoto. A jak edytować posta tu na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Jest też druga strona medalu - jak będzie za niska cena to ludzie nabiorą podejrzeń że to pewnie jakaś mina i będą omijać ogłoszenie, tym bardziej jeśli powisi w sieci jakiś czas. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Wystaw na otomoto.pl, sprzedajemy.pl i olx.pl - to różne portale a raczej allegro nie jest widoczne w otomoto tylko odwrotnie - otomoto jest widoczne w allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Dzięki :)Wystawiony na allegro - to chyba to samo co otomoto. Nie ma sprawy, zwyczajnie później byś sobie pluł w brodę że za małą cenę ustawiles :)Za niska nie, ustaw wyżej niż zakładasz i ewentualnie negocjuj z kimś na miejscu. Nie obniżaj przez telefon, maila etc. bo klient może pomyśleć, że to co ugrał taka drogą jest ceną wyjściową. Co za tym idzie, czyli od tak ugranej kwoty zacznie negocjować na miejscu ;-) P.STo chyba dość chodliwy sprzęt :) Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi