kkixy Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Honda CBR 600 f4i czy Kawasaki ER6-f (2009-2012)?? To będzie moje drugie moto:D 2 sezony jeździłam CB 500, zrobiłam ok 5tys km ( tak, wiem że mało )Motocykl będę używać zarówno do jazdy po mieście jak i na wypady poza miasto, 100-400kmZawsze chciałam CBR-kę, jednak rozum podpowiada żeby brać Kawasaki. Nowsze, z abs-em. Obawa moja jest taka, że szybko mi się znudzi Macie, polecacie któryś z tych modeli? Edytowane 13 Lipca 2018 przez kkixy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 ależ bogactwo informacji, podstaw wyboru, opis umiejętności i praktyki, lista wymagań wobec maszyny, zarówno technicznych jak i użytkowych... dziewczę, wybierz sobie ładniejszy - to jedyna odpowiedź na miarę tak napisanego zapytaniajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 weterynarz dobrze prawi. Braść sporta. Zamykaj pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi