wiciu_r Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Nie będę gratulował bo mam nadzieję, że Ci się znudzi i za guziki mi sprzedasz to cudo... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 No moze mu sie znudzi, a moze nie.Ja jako milosnik starych anglikow przyprowadzilem dzisiaj do domu to cudo : A potem pojechalismy z zona sie przejechac : To moja druga zabawka : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Ale ktore „to cudo” te pierwsze czy ostatnia fotka? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Jedno i drugie, kazde w swoim rodzaju, chociaz uwazam BMW K75 za unowoczesnionego Tridenta.Oba 3 cylindrowce z podobna moca i osiagami rozdzielone okresem 22 lat.Trident nieokrzesany i szalony, twardy i prymitywny - Beema uladzona, cicha, przewidywalna, solidna na prostej i w zakretachodbija jej dopiero powyzej 5 tys obr. Tam jest identyczna z Tridentem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi