LEO74 Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 WitamHD softail FXSTB (night train) 2007r + dynojet pod siodłemmoto pięknie chodziło nawet nie pyrknął kiedy puszczałem manetkę, ale teraz zaczyna strzelać przy odpuszczaniu gazu.Trochę śmierdzi paliwem po dłuższej przejażdżce. Wstępnie sprawdziłem wydechy czy nie ma przedmuchów ale nic niepokojącego nie zauważyłem. Jakieś sugestie? Jeszcze jedno na ciepłym trochę gorzej zapala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thrillco Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 zbyt bogata mieszanka? dynojet na jakiej mapie? mapa wgrana z netu czy raczej na hamowni/ po Afr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEO74 Opublikowano 28 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Nie wiem jaka mapa ponieważ od momentu kupna nic nie robiłem przy moto jeżeli chodzi o takie rzeczy. Moto sprowadzone 2 lata temu z USA. W PL tylko serwis wymiana oleju itp. Tak jak mowilem chodzilo jak zegarek. Dzis zauwazylem ze swiecy byly zbyt lekko wkrecone hm... moze to byla przyczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Mozliwe.Jak sprawdziles szczelnosc wydechu, moze uszczelki w glowicach siadly, a moze laczenie z tlumikami nie jest szczelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEO74 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 przedmuchów nie ma, przynajmniej nie widziałem.sprawdzałem ręką czy nie dmucha.Jeszcze jedno po konkretnej przejażdżce (200km) zaczął mi gasnąć na rondzie.chodził na jeden gar i potem dupa. Tak kilka razy. Poźniej znowu 200km i jak na razie ok.świece czy to coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 99% strzelania w wydech przy zejsciu z obrotow to nieszczelnosci ukladu wydechowego, radze rozebrac wydech, sprawdzic stan uszczelnien i jesli trzeba to uszczelki wymienic. Gaznik tez wartos sprawdzic na szczelnosc zaworka komory plywakowej i oczyscic uklad wolnych obrotow.Razem wziawszy prace bardziej na zime, tak ze mozesz z tym poczekac do konca sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 To już będzie na wtrysku raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Jezeli to wtrysk to przejrzal bym wszystkie laczenia w instalacji elektrycznej powiazanej z zaplonem, oczyscil i zlozyl.Zwykle utlenianie polaczen ukladu zaplonowego moze powodowac inny odczyt czujnikow i trudniejsze zapalanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwanidar Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Cześć. Mam vrod 2008 z wydechami Tab Perf. i zamontowanym eliminatorem sondy. Motocykl przyspiesza, ma moc, jednak przy stałej prędkości czasami się dławi, jakby tracił zapłon.Mieliście coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi