KarolinaKk Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Bananowi znajomi to skarb :D Limo perfekcyjnie wyjaśnił temat zakupu tego sprzętu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 To jeszcze mu opchinj HQ i może zarobisz na tym całym interesie. Tego może ogarnie :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 To jeszcze mu opchinj HQ i może zarobisz na tym całym interesie. Tego może ogarnie :D może nie ogarnąć :P dymałam to 150 na HQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Ahh to mu na ambicję wsiadłaś i musiał sprzedać lol :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Ahh to mu na ambicję wsiadłaś i musiał sprzedać lol :D tak to trochę wyglądało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Ja bym jednak zostawił sobie ten na asfalt, a na las coś do tyrania ;) Oprócz kół to jednak jest kilka różnic pomiędzy sm a enduro. Z moich obliczeń wynikało że kompletne przerabianie enduro na sm jest nie uzasadnione ekonomicznie i musiałem kupić drugiego :D Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Pierwsze modyfikacje i pierwsze testy mamy za sobą :)i po raz kolejny straciłam głowę :D wjechały duże koła i nowa kiera, wstępna redukcja wagi już za nami. Przemek ad.1 przy wzroście 158cm na dużych kołach trzeba przerzucać tyłek żeby w miarę stabilnie zatrzymać się chociaż na jednej nodze (Limo ponownie jest nie całą stopą na ziemi) :)ad.2 może uda się ogarnąć też asfalt. do full fajnej frajdy w terenie jeszcze do wymiany poleci sprężyna. P.S. może ktoś chce kupić HQ :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (Limo ponownie jest nie całą stopą na ziemi) :) Ufff, kamień ze serca :D To co tam za tory masz w okolicach LBN? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Ufff, kamień ze serca :D To co tam za tory masz w okolicach LBN?Okolice Łęcznej mamy dwa tory - Albertów i Karolin i ten nieszczęsny Majdanek w Lublinie. Na razie nosa poza Albertów nie wychylam :) ale jeszcze miesiąc i może pozwiedzam inne miejsca :) a co wpadasz :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Bardzo niewykluczone bo zmieniam robotę i mogą mnie wysłać na przymusowy urlop w czerwcu. To bym zaciągnął krosiwo przy okazji :). W zeszłym roku chciałem obadać tor w Bychawie ale nie było okazji. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Bardzo niewykluczone bo zmieniam robotę i mogą mnie wysłać na przymusowy urlop w czerwcu. To bym zaciągnął krosiwo przy okazji :). W zeszłym roku chciałem obadać tor w Bychawie ale nie było okazji. zapraszamy :) ewentualnie ja chętnie na Bychawę się wybiorę chociaż nie słyszałam nawet, że tam coś jest :D akurat zdążę się dogadać z nowym sprzętem i może mi zębów nie powybija :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Dzięki, ja tylko widziałem na mapach google ale może się okazać że to jakieś kartoflisko :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Dzięki, ja tylko widziałem na mapach google ale może się okazać że to jakieś kartoflisko :D Daj współrzędne w wolnej chwili podjadę i rzucę okiem z ciekawości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi