Rivo Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Witam, chciałbym jak najwięcej usłyszeć nt. Megelli 125 R. Uwiódł mnie jego wygląd i poważnie rozważam kupno właśnie tego modelu. Jak wyglada dostęp części zamiennych do niego, jakieś wady techniczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 też patrzyłem na te moto... podobno z UK, i nikt ich nie zna..... Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Z tego co znalazłem w goglownicy to plastik się upodabnia do yamaszki 125r, naked też coś tam udaje. W nakedzie można podejrzeć silnik, a dodając do tego parametry śmierdzi chińszczyzną na kilometr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Chiński silnik z poprzedniej epoki, chłodzony powietrzem, ubrany w fikuśne plastiki :) Jednak lepiej kupić coś bardziej nowoczesnego bo ten wynalazek może jako tako wygląda ale osiągi będzie miał mizerne jak na 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Prawdopodobnie silnik to 156FMI, czyli kolejna wariacja Hondy z lat 70 na popychaczach.Czyli 10km dających prędkość 85-90km/h, bezawaryjna praca przy zmianie oleju co 2500km (siatkowy filtr) i części zamienne w cenie paczki fajek. Np. popychacze to 11 zł, moduł zapłonowy 38zł itp.Mam coś podobnego kształtowanego w teren i znosi wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi