żużu77 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Dobrze rozumiem, że informacja od diagnosty SKP cię nie przekonała i postanowiłeś zapytać tu?Ludzie to mają dziwną hierarchię wartości... Żużu77, R12RT '05, Cieszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Witam mam problem i nie wiem co z tym zrobić a chodzi mi o to ze 2 lata temu kupiłem motocykl i go nie przerejestrowałem tylko mam oc na siebie i w zeszlym roku byłem na przeglądzie I gościu po przejrzeniu wystawił mi zaświadczenie o przegladzie ze jest ok a nie wbijał w dowud. I powiedział mi ze z tym zaświadczeniem mam iść do wydziału komunikacji . A ja zgubiłem te zaświadczenie o przegladzie. Co mam teraz zrobić . Mogę prosić o pomocSkoro w zeszłym roku byłeś na przeglądzie to w tym roku i tak trzeba zrobić nowy przegląd bo jest on ważny rok. Idź więc go zrób, przerejestruj moto i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi