Domieniek Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 Wielu sprzedawców narzekało na pogodę, dlatego tak późno niektórzy dojechali, a pewnie znaleźli się tacy, którym pogoda w ogóle nie pozwoliła dojechać. Myślę, że na kwietniowej giełdzie wszystko się wcześniej zacznie, choćby dlatego, że będzie już raczej cieplej... ;) Mam nadzieję, że spotkam wtedy forumowiczów ;) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agulka Opublikowano 27 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 Tak zmienilam nicka bo pomimo tego ze wszystkim wytlumaczylam dlaczego mialam takiego nicka to i tak kazdy robil sobie jakies insuacje (spodkanie we free po motobajzlu)a to nie jest ani mila ani smiaszne!!!Nie myslalam ze moze to byc temat do niemilych zachowan!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 16 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2005 Czy na listopadowym motobajzlu trąbili może kiedy będzie następny?Trzeba mi nabyć rękawice, a w sklepie kosztują 50% więcej niż na bazarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 16 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2005 Czy na listopadowym motobajzlu trąbili może kiedy będzie następny?Trzeba mi nabyć rękawice, a w sklepie kosztują 50% więcej niż na bazarze. Tak, mówili - "w kwietniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 odnawiam temat kiedy jest motobazar w krakowie ten zimowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi