Hugokopter Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Witam otóż gdy silnik jest odpalony na sprzęgle wszystko jest w porządku ,natomiast gdy sprzęgło się puści silnik zaczyna charczeć co to może być? Nawet gdy silnik jest wyłączony wystarczy kołem zakręcić i coś w nim charczy Edytowane 31 Marca 2018 przez Hugokopter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 A oleju masz dosyć? Sprawdź poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugokopter Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 A oleju masz dosyć? Sprawdź poziomOleju jest dosyć tylko nawet gdy silnik jest zgaszony wystarczy kołem zakręcić i tak robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 No to trzeba sprawdzić sprzęgło, opis od większego, ale na pewno wygląda podobnie: http://yamahadt.net/topic20.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/21059-w-temacie-podaj-problem-rok-produkcji-i-typ-motocykla/czas do jutrajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugokopter Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Witam otóż gdy silnik jest odpalony na sprzęgle wszystko jest w porządku ,natomiast gdy sprzęgło się puści silnik zaczyna charczeć co to może być? Nawet gdy silnik jest wyłączony wystarczy kołem zakręcić i coś w nim charczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Trzeba rozebrać to sprzęgło i zobaczyć,nikt Ci na odległość nie stwierdzi co jest zużyte/uszkodzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugokopter Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witam otóż gdy silnik jest odpalony na sprzęgle wszystko jest w porządku ,natomiast gdy sprzęgło się puści silnik zaczyna charczeć co to może być? Nawet gdy silnik jest wyłączony wystarczy kołem zakręcić i coś w nim charczySprawa jest już wyjaśniona było za mało oleju czy przez ten czas bo jechałem na takim charczeniu ok. 5km mogło się coś stać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi