dawciu Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Witam, mam zamiar jechać z tatą na oględziny apki po remoncie za kilka dni, co myślicie po zdjęciach i opisie? Oraz na co najbardziej zwrócić uwagę przy oględzinach?link do ogłoszenia: https://www.olx.pl/oferta/aprilia-rs-50-po-remoncie-CID5-IDrFNY9.html Za wszelaką pomoc bardzo dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiciu_r Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Dozownik odpiety paliwo lejemy bezpośrednio do baku. Czyli co, mieszankę bezpośrednio? W sumie nie jest to złe rozwiązanie, ale trzeba zadbać i po swojemu dobrze dobrać skład. Trochę drogie części jak na 50ccm, ale fun będzie. Błędy ortograficzne w opisie sugerują młody wiek sprzedającego, więc do sprawdzenia na miejscu wszystko, z prostymi kołami włącznie. Wydrukuj sobie cenę z alledrogo wszystkich części eksploatacyjnych, hamulce, sprzęgło itp., wyszukaj wszystko do czego można się przyczepić i śmiało to kup za 2500zł. Wiem, że to maluch, ale tez zaczynałem od 50ccm. Przeczytaj to, daj sobie czas na sprawdzenie i śmiało do przodu. http://motormania.com.pl/porady/warsztat/co-sprawdzac-przy-zakupie-motocykla-przeglad-i-jazda-testowa-krok-po-kroku/ Edytowane 27 Marca 2018 przez wiciu_r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawciu Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Dzięki za radę a i tak dozownik odpięty bo często lubi się zatykać a wiadomo co później może się stać. Z tego co mi wiadomo sprzedawca ma 16/17 lat, co po opisie nie trudno było się domyśleć. Najbardziej boję się tylko tego że jednak może być coś z silnikiem nie tak a po zakupie moto nie będzie mnie już stać na nic :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Kup za taka cene zeby ci cos zostalo na ubranie i kask :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Znasz kogoś ogarniętego w temacie? Samemu szczególnie jak się nie ma zbytnio pojęcia może być ciężko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawciu Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Jadę z tatą i możliwe z jego kolegą który jakieś pojęcie w mechanice jeśli będzie miał czas. Na kask i ciuchy rodzice mi dołożą ale na motorower sam ciężko zbierałem przez prawie 3 lata, dlatego nie chcę moich ciężko zdobytych pieniędzy wpakować w coś w co będę musiał drugie tyle wpakować po miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi