MarioHDElk Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Czołem Dziewczyny ;-), z racji tego, iż "wykrzaczył" mi się termin na majowy wyjazd do Iranu i chłopaki jadą beze mnie, szukam chetnej jednej/dwóch osób na wyjazd motocyklem do Mongolii. Wyjazd: koniec sierpnia/początek września. Czas wyprawy ok 1 miesiąca. Trasa do ustalenia. Pomogę w ogarnięciu wiz. Motocykl: Super Tenere 750. Ktoś coś?Pozdr Przy okazji zapraszam na nasz... wróć - już ich profil wyprawy do Iranu: https://web.facebook.com/motopersja2018/ Edytowane 27 Marca 2018 przez MarioHDElk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tbe Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Chętnie , ale nie w tym roku :).Gdyby ( ...oczywiście czego nie życzę ) ''wykrzaczył'' się Tobie i ten termin i byś go przeniósł na kolejny rok to wrócimy do rozmowy. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioHDElk Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Chętnie , ale nie w tym roku :).Gdyby ( ...oczywiście czego nie życzę ) ''wykrzaczył'' się Tobie i ten termin i byś go przeniósł na kolejny rok to wrócimy do rozmowy. Powodzenia!..nie ma takiej opcji ;-PPierwszy raz mam taka sytuację, że muszę odpuścić wyjazd, który dograny jest na 100%. C'est la vie... :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motif Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 potencjalnie byłbym zainteresowany, chociaż nie jestem pewny jeszcze jak z terminami u mnie w tym czasie, szykuję się na Mongolie od jakiegoś czasu już. Na tenerce bym jechał. Niestety nie jestem dziewczyną :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_Palma Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 ..nie ma takiej opcji ;-PPierwszy raz mam taka sytuację, że muszę odpuścić wyjazd, który dograny jest na 100%. C'est la vie... :-(Mario, czy Twoi kumple mają już zamknięta listę uczestników na Iran, czy tez moznaby sie do nich dołączyć?Podesłałbyś namiary na nich? Nie mam fb.Pozdrowienia. De Palma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi