Adam M. Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Co to znaczy Classic ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 zapewne chodzi Ci o to jakimi motocyklami można startować w pucharze?w wielkim skrócie sprzęty, których produkcja rozpoczęła się do 1989r. włącznieŹle się wyraziłem. Chodziło mi o to jak szacujesz ilość potencjalnych zawodników. Bo jeśli 500 będą klasyfikowane osobno 2 i 4 cyl., to może się okazać, że w każdej klasie w sumie po 2-3 zawodników jest klasyfikowanych.Pozdr.F.może się tak okazać - zobaczymypodobno pare osób ma dojść ale z tego co wiem parę osób rzuca youngtimery na rzecz współczesnych sprzętów Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Akurat frekwencji nie musimy się wstydzić, jest nas więcej niż w klasach mistrzowskich chociaż i tam tendencja zwyżkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi