Mateq Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Witam.Orientuje się ktoś czy dolny karter silnika(tam gdzie skrzynia biegów) z gsxr 600 k6 będzie pasował do silnika 750 k6?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek2kk Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Dokładnie czy z 600 k6 pasuje do 750 k6 to Ci niestety nie powiem :p Ale temat z karterami przerabiałem sporo razy. Raz szukałem zamiennika do swojego, znalazłem w końcu, specjalnie pomierzyłem wszystkie wymiary itp było idealnie. Zamówiłem, doszło wszystko elegancko i wszysciutko pasowało jak marzenie gdyby nie jeden mały otwór na łożysko (w moim kulkowe, w nowym igiełkowe) :/ Byłem pewien, że będzie pasował i nauczyłem się po tej akcji tego, że nie ważne kto by Cię ile zapewniał i ile byś nie pomierzył to część-karter ma być dedykowany do konkretnego modelu. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Nawet jak będzie z tego samego modelu to nie ma pewności że będzie pasował. Sztukowanie karterów to ryzykowna sprawa. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi