Klx2501996 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 WitamPacjent kawasaki klx 250 1996r Pierwsze pytanie jest w załącznikui czy przez to mogę mieć problem z zapaleniem jak jest zimny (świeca czarna) iglica spuszczona na max A drugie to czy iglica powinna być na nr16007 (obrazek) czy to powinno być pod iglicąMam założone to coś na iglicę ponieważ bardziej otwór pasuje Dziękuję za odpowiedziI jeszcze pytanie czy można gdzieś odczytać dokładną nazwę gaźnikaz gaźnika wyczytałem tylko (kehin cvk G188 BJEW) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Ciezko powiedziec co powoduje brakujaca czesc, najpewniej zwieksza naciag sprezyny.Pokazany uklad gaznika - membrana z iglica dziala od srednich do wysokich obrotow i nie ma wplywu na zapalanie motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klx2501996 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Ok dzięki dużo ułatwi mi to szukanie przyczyny trudnosci z zapaleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi