Siczu Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Witam mam kompletny sprawy silnik do Suzuki Marauder VZ 800. Kompletny to znaczy z chłodnicą i zbiorniczkiem, skrznią, czujnikami, cylindrami, cewkami, filtrami, gaźnikami. Cały silnik gotowy do włożenia. Nowe uszczelki, nowe oleje. Ile mogę sobie za taki zażyczyć ? Nalatane miał: 43545 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 A po ile chodzą na allegro? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siczu Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) No właśnie nie ma całych. Blok silnika sam 599, jeden cylinder 390, gaźnik 200 takie ceny częściJak bym miał liczyć po średnich cenach na alledrogo: Blok silnika: 550, gaźniki: 400, cylinder: 300, filtry x2: 80, przełożenia skrzyni: 250, chłodnica ze zbiorniczkiem 190, i czujniki w silniku: 140. Ceny zaniżyłem względem tych alledrogoRazem wychodzi: 2210. Za tyle wystawić ? Silnik do końca działał nigdy nie zawodził. Po regulacjach Edytowane 5 Listopada 2017 przez Siczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Jak nie ma żadnych to tym lepiej dla Ciebie bo nie masz konkurencji. Myślę że 3k to spokojnie możesz wołać. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 pytanie podstawowe - czy te piece się sypią?jeśli mają jakieś wady fabryczne i padają a Twój jest dobry to możesz coś wołaćjeśli nie padają to ciężko Ci będzie to sprzedaćto się nie nadaje nawet do budowy czegokolwiek - ani to HD, ani to mocne Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi