DawidCbr1000rr Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Pytanie: 1. Honda ma owiewki z 2005 r a w dowodzie rok produkcji 06. Z tego co wiem od 2006 roku byly juz troszke inne .moze byc tak ze to końcówka 05r i wbili 06??? 2. Na zimnym czy na cieplym silnik ciezko pali a po odpaleniu na zimnym jak silnik jiz zejdzie na wolne obroty zaczyna w nim cos strzelac . Nie jest to zaden dzwiek metalicznych bardziej przypomina jeden cylinder jak by sie dlawil . Obroty faluja . Jezeli dodam 2000rpm i wyzej jest ok . Problem jest tylko wtedy jak ma niskie obroty. To samo przy ruszaniu szarpie na kazdym biegu jezeli zejde ponizej 2 tys rpm. Przefladalem forum i nie znalazlem takiego problemu nawet w innych moto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Na pierwsze pytanie najlepszą odpowiedzą jest numer VIN, który jest banalny do rozszyfrowania w Hondzie. Nawet Google Ci go rozkodująPytanie drugie, układ wtryskowy do diagnostyki (to że nie ma błędu nie znaczy że działa poprawnie), kontrola świec, sprężania. Gdzieś problem musi być. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidCbr1000rr Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Nr vin podaje rok produkcji 2005. W dowodzie 2006 wbite. Nie wiem juz sam. Mi to oczywiscie nie przeszkadza ale bardzo ciekawi dlaczego. A moto wlasnie zawiezione do serwisu ciekawe czy uporaja sie z usterka i rozwiaza problem. Po cichu sam obstawiam wtryski ale okaze sie niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Pewnie pierwsza rejestracja była w 2006. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 a skąd kolego masz to moto? od kogo je kupiłeś, może od handlarza? Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidCbr1000rr Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Od osoby prywatnej. Pietwsza rejestracja w 2006r.moze za granica wbijaja rok produkcji wzglegem pierwszej rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 może to głupie pytanie ale jakie to ma znaczenie czy kupił od handlarza czy pani Zuzanny z gazowni ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Dokładnie tak, moto zostało zarejestrowane dopiero w 2006 roku, czyli na plus (jeden sezon użytkowania mniej).Pisząc układ wtryskowy, nie miałem na myśli wtrysków, ale skoro jest już w serwisie to nie ma się co mądrzyć :) Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 może to głupie pytanie ale jakie to ma znaczenie czy kupił od handlarza czy pani Zuzanny z gazowni ??zapytałem bo widziałem niezłe kwiatki....od handlarzy.... Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Ok . rozumiem . Ale jeśli (przykładowo) kupiłem jakiś "nie do końca dobry" motocykl od handlarza , i sprzedałem go Tobie to co zmieni fakt że kupiłeś od prywatnej osoby ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidCbr1000rr Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 ale co ma do tego teraz czy od handlarza czy prywatnej osoby??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidCbr1000rr Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Problem rozwiazany dwie swiece zalane . Wymienione wszystkie 4 na nowe i po problemie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Chyba ze wcześnie ogłoszone zwycięstwo. Usunąłeś skutek, a nie przyczynę. Świece się tak same z siebie nie zalewają, zwłaszcza we wtrysku, bo w gaźniku to się jeszcze może zdarzyć. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidCbr1000rr Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Okaze sie jak polatam. Bede pisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi