tom7 Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 W jakiej cenie warto kupic rekawice na motor czy cena 120 zł jest ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 Myślę,że za tą cenę spokojnie dostaniesz jakieś rękawice,zwłaszcza teraz gdy jesień nam się zbliża może być troche wyprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 Cześć Tom7 :mrgreen: Wydaje mi się,że za taką cenę to wyszarpiesz coś niezłego, tym bardziej w porze jesiennej jak pisał Mariusz ;) Ja kiedyś kupowałem rękawice u Zaryczańskiego w MOTOCYKLU. Z 200 zł spuścił mi właśnie na 120 ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi