mty Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Czy łożyska do kół powinny mieć luz C3 czy bez luzu , przeszukałem wiele tematów i nie moglem znaleźć konkretnej odpowiedzi część osób pisze , że powinien być luz C3 inni , że nie powinno być luzu CN (normalne) . doSuzuki GSR 600 -- 2006rSuzuki Bandit 650 s - 2007rSuzuki XF 650 Freewind - 2003r Edytowane 5 Września 2017 przez mty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekp Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Trzeba sprawdzić czy orginalne łożyska są C3 , i masz odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mty Opublikowano 5 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Dziękuje Ci bardzo teraz już wiem .Ty w swojej Hondzie CBF masz C3 czy normalne? Może ktoś kto sie na tym zna . Znalazłem tutaj temat , że niby C3 stosuje sie we wszystkich motocyklach ? Edytowane 5 Września 2017 przez mty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Łożyska mają być takie jak w serwisówce. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 c3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mty Opublikowano 6 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Usuńcie tematy http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/65824-lozyska-tylnego-kola/ http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/159566-lozysko-zabieraka/ bo wprowadzają ludzi w błąd Trzeba było wyraźnie napisać : w stylu do każdego motocykla jest inne łożysko , trzeba sprawdzić w serwisówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi