darekc Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Mam pewien problem w gsxr600 98r klamka sprzegla tak ciezko pracuje ze az łapa boli. Linka jak i sama klamka nie daje oznak zacinania sie . Moze to jest norma w tych motocyklach, a może sprzęgło zdycha??HELP ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Nie pomogę Ci, ale podzielę się swoim "problemem". Moje sprzęgło jest po prostu twarde. Wnioskuję tak po kontaktach z innymi sprzęgłami, które pracują znośnie, lub po prostu miękko. Kiedyś było normalne...jednak zużyło się. Po wymianie tarcz i sprężyn zrobiło się twarde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Września 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Po wymianie tarcz i sprężyn zrobiło się twarde. Heh, mam to samo. Mimo, że sprzęgło hydrauliczne, to brak regulacji siły nacisku. No i sprzęgło suche w dodatku co jeszcze zwiększa opór na sprężynach. Także moje jest naprawdę "twarde". pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi