Adikon Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Szukam samochodu, gdyż jesień się zbliża a nie widzi mi się jeździć w jesienne deszczowe dni do pracy na moto, celuje w Fiata Stilo 1.6 +LPGbudżet +- 7.000zł. Ktoś może ma na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 po co ci takie drogie auto do pracy ? cienko w lpg za 1500 i styka stilo wygląda jak gówno prowadzi się tak samo czyli w sumie jak cienkałczento to po co przepłacać ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 po co ci takie drogie auto do pracy ? cienko w lpg za 1500 i styka Tak, i to jest bardzo słuszna koncepcja. Chociaż ja bym poszedł jeszcze dalej. Cienko to gówno faktycznie jest, więc może corsa na gazie za 500 zł, bo co opel, to opel. Zawsze to większy lans i szacun na parafii, niż bujać się fiatem. A corsa to bardzo udany model byl. I bezawaryjny w zasadzie. A ten tysiąc różnicy to daje ze 600 bronków z biedry, czyli z dobry kwartał picia. Szukam samochodu, gdyż jesień się zbliża a nie widzi mi się jeździć w jesienne deszczowe dni do pracy na moto, celuje w Fiata Stilo 1.6 +LPGbudżet +- 7.000zł. Ktoś może ma na sprzedaż?Jest do wzięcia stilo, ale w JTD. Jeśli byłbyś zainteresowany, to mu się przyjrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Tak, i to jest bardzo słuszna koncepcja. Chociaż ja bym poszedł jeszcze dalej. Cienko to gówno faktycznie jest, więc może corsa na gazie za 500 zł, bo co opel, to opel. Zawsze to większy lans i szacun na parafii, niż bujać się fiatem. A corsa to bardzo udany model byl. I bezawaryjny w zasadzie. A ten tysiąc różnicy to daje ze 600 bronków z biedry, czyli z dobry kwartał picia. jak kupisz corsę do jazdy za 500 zł to czemu nie ? a dalej nie wiem o co ci chodzi pewnie jakiś dowcip jak z familiady który ciężko zakumać :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 a dalej nie wiem o co ci chodzi pewnie jakiś dowcip jak z familiady który ciężko zakumać :DBo Ty tak, jak Rosja, jestes stanem umyslu. :)I jest to taki rodzaj podziwu dla Twojej filozofii zyciowej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi