zbyhu Opublikowano 1 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Czolem! Poki co za duzo nie jezdzilem, a praca nie pozwalala mi sie zajac moim problemem, wiec jest on jeszcze aktualny.W tej chwili optuje troche za zwarciem, bo... hm... 1) klakson juz dziala ladnie na starym akusie - okazalo sie, ze od syfu tracil styki na konektorach. Po odczyszczeniu brzmi znowu jak kiedy.2) wydaje mi sie, ze wypadaja zaplony tylko jak wlaczam lewy kierunek :?. Moze to jest tylko zludzenie, bo najczesciej lewy kierunek wlacza sie przy wyprzedzaniu, z jednoczesna redukcja i ostrym gazowaniem na duzych obrotach, a prawego kierunku sie rzadziej uzywa przy redukcjach i pilowaniu...Bede musial raz sprawdzic to podczas wyprzedzania wlaczajac odwrotnie kierunek :banghead:. Dzieki serdecznie za wszystkie rady.Pozdrawiam PSA moze byc przyczyna w tym, ze przerywacz kierunkowskazow mam blisko cewki , przewodu wysokiego napiecia i kabli idacych do cewki i przerywacza?? Jakies kurna pola magnetyczne i inne cholery?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 ja osobiscie kiedy mialem dawniej simsona i byl w nim juz wyrobiony kapturek na swiecy to pamietam ze jak odpalilem moto to dopuki nie opuscilem podworka to telewizor mi zaczynal sniezyc (a gdy zalozylem nowy kapturek momentalnie telewizor wrocil do normalnosci ) tak wiec napewno cewka i sam kabel wytwarza dosc silne pole ale czy takowe wytwarza przerywacz to tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 wydaje mi sie, ze wypadaja zaplony tylko jak wlaczam lewy kierunek Żelazna konsekwencja w eliminacji przyczyn, żadnego gdybania i wydawania... :banghead:Logika i konsekwencja to podstawa mechaniki praktycznej :crossy: Powodzenia Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 to moze byc wina pola ale raczej sprawdz kable pole magnetyczne w cewce jest naprawde duze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 to moze byc wina polaMógłbyś przybliżyć wypowiedź?Na pewno winą Pola jest brak autostrad w tym kraju ale o wypadających zapłonach nic mi nie wiadomo... :banghead: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 7 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2004 Czolem! Ale jestem HEPI!!!Motor znowu dziala jak noweczka :DNaprawilem :). A kto chce wiedziec co bylo nie tak, musi uzbroic sie w cierpliwosc, lub moze sprobowac szczescia w konkursie o PIWO :).http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=236466#236466 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi