Skocz do zawartości

Sprzedam klasyka- Ducati Paso Limited 750

jannikiel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam Ducati Paso Limited 750, zarejestrowany opłacony, po przeglądzie, serwisach, cudach na kiju...rocznik 1988 z tym że wersja Limited produkowana była tylko w 1987 roku, 50 sztuk do czerwca 1987 ( modelowo- 1987), a po czerwcu 50 sztuk ( modelowo 1988), silnik Pantah, od wersji F1, z wysokimi wałkami, obleczony w sportowo- turystyczną modną wówczas sylwetkę( wspomnieć należy o konkurentach: Suzuki GSXF 600- czajnik, Kawasaki GPX 600, Honda CBR 600 F1).

Moc zadowalająca- podobno 85 KM, spalanie na poziomie, 4,5-5 l/100 km, V-max -na niemieckiej autostradzie 210 km/h

Stana motocykla wizualnie oryginalny nie malowany, nie odnawiany- ma swoje lata i ślady przygód, nie chciałem robić z niego " salonowego cacka", ponieważ zatarłaby się jego historia- zanikłby duch czasów w których powstawał... link do aukcji...

https://sprzedajemy.pl/sprzedam-unikat-ducati-paso-limited-750-lomza-6bea9f-nr35464787

Gratisy do uzgodnienia, lub większa zniżka z ceny...do wyboru...

Motocykl sprawdzony na trasach, i oczywiście w pełni sprawny.

Sprzedaję z prostej przyczyny : Kobieta ( ale jaka hihihihihi )

Pozdr. Janek

P.S. Nadal pozostaję przy Ducatach oczywiście....

• 3 tygodnie później...

Historia lubi płatać niesamowitego figla, z moja kobitką na wariata kupiliśmy Cagivę Elefant 750, motocykl już przeserwisowałem ( gaźniki, luzy, olej ect) i będę rejestrować jak dostanę urlop...

No i z tego też względu Ducati Paso Limited usilnie szuka nowego domu...cena poszła też w dół... myślę, że to niezła okazja jak na takiego klasyka...

Aktualna:

7999 zł.

Pozdr. Janek.

• 4 tygodnie później...

Nie muszę chyba dodawać, że motocykl jest zarejestrowany, ubezpieczony i jak najbardziej sprawny, ponieważ nabijam nim kilometry :-)

Powód sprzedaży teraz jest prozaiczny, bo nie mam gdzie trzymać tylu motocykli ;-)

Proszę telefonicznie nie pytać czy za 4-5 tys sprzedam, nie nie sprzedam za tyle...

Cena 7500 dla forumowiczów do negocjacji

Edytowane przez jannikiel

W dniu 11.09.2017 o 10:18, Geni napisał:

Tutaj raczej nikt, ale to nie powód, żeby Jankowi zaśmiecać temat.

No nie mów, że post ponizej w jakikolwiek sposób zaśmiecił temat...bo ja widzę tylko coś co sam chciałem zaproponować. EBAY.DE

W dniu 10.09.2017 o 19:16, emil1005 napisał:

Obserwuje te oglaszanie i podziwiam, kupi ktos to w koncu? :) Moze lepiej sprobowac oglosic za granica? :)

lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383
prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1
...i tak wszyscy umrzemy...

Czasem wpadają tu miłośnicy Ducati ( w tym klasyków), powiedzmy nie zrzeszeni w "klubach" Ducati w PL, a Niemcom nie za bardzo chce mi się oddawać w zasadzie rodzynka, dlatego m. in tutaj ( chociaż nie tylko)... Geni... każdy ma prawo do wypowiedzi, z komuną skończyliśmy ( chyba), więc chłopaki nie zaśmiecają ( chyba?) ... Trochę luzu, a wszystkim będzie żyło łatwiej......Peace and Love ( to drugie proponuję w szczególności hahahahhaha )

Ma ktoś miejsce w garażu do wypełnienia, oprócz full wypasionego S-bika, a chce klasyka, i to takiego, na którym można jeździć ( a nie tylko się przyglądać), który jeszcze narazie jest tani ale być może już niedługo ( warto przypomnieć choćby Harleya Davidsona żeliwniaka parę lat temu kosztował grosze, a teraz co się porobiło...? )... cena w sumie jest na poziomie chińczyka 125 z homologacją i z gwarancją do bramy sklepu sprzedającego... tak więc?

• 4 tygodnie później...

Ehhhhh...

Szykuje się kupno kolejnego motocykla.... jak by nie było...

...Ducati.... :icon_razz: :icon_mrgreen:

Dlatego forumowiczom proponuje porządną obniżkę:

- teraz dla osoby posiadającej ponad 100 postów obniżam cenę do :

7500 ( + ewentualnie do jakiejś korekty), motocykl sprawny, zarejestrowany ubezpieczony, możliwy jakiś drobny gratis...

• 2 tygodnie później...