Maciach Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 Witam! są może na tym forum jacyś posiadzacze rusków z Krakowa i okolic? pare dni temu stałem się szczęśliwym ;) (jak mi sie narazie wydaje) posiadaczem ruska.z chęcią nawiąże jakiś kontakt z Krakowiakami. pozdrowienia.Maciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Mieszkam w Andrychowie, to około 70 kilometrów od Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny płaszcz Opublikowano 6 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2004 hej hej - A ja mieszkam we Wrocku - ale to nie tak daleko jak mówią - nie wierz w zabobony hihi- mi się juz strasznie nudzi jeździć po swoim województwie więc jakby coś to chętnie podskoczę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi