Crashu Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Witam. Otóż kupiłem ostatnio Ktma EXC 300 z 2000r. Mam problemy z jego odpaleniem. Zalewa mi świecę . w czym moży być problem? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 W gażniku, a raczej w jego regulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 albo brudny filtr powietrza , zrobiłeś podstawowy serwis po kupnie ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crashu Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Właśnie jestem w trakcie serwisu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio50 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Iglica w dól, czyszczenie filtra, jak nie pomoże to mniejsza dysza główna (tylko nie za mała bo zubożając mieszankę podnosisz temperture spalania co w efekcie wypali dziurę w tłoku) i iglica na środek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi