quick Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 Ale tu wydech jest nieco inny http://www.bikepics.com/pictures/212064/ fajny... taki spartański. dla mnie kozak :mrgreen: ;) a tu chyba jeszcze inny.... http://www.bikepics.com/pictures/212056/ co jest? albo ja zle widze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biesiad Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 w pierwszym zdjeciu jest troche inny... wezszy... a w drugim wydaje mi sie ze ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalar Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 Ja to naprawde jestem inny :mrgreen: mi się moto podoba, tłumik równierz. Całe szczęście że Suzuki nie zrobiło kolejnego podzadupkowego wydechu jak inne firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 ciekawa jaka cena bedzie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 ciekawa jaka cena bedzie :? jak zwykle przygniatajaca :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 w sam raz dla Kowalskiego, ale przeciez jestesmy juz druga japonia od wielu lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 Maszynka w sam raz dla początkującego ;) Ale widzę że temu panu nie spodobały się nowe lusterka i wydech http://www.bikepics.com/pictures/189836/ , postawił na piekny czarny kolorek i wydech yoshimure. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quick Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 Danielos, na zdjęciu do którego link zamieściłes jest ghost rider a sprzęt to GSX-R 1000 z 2003. 190 km na tylnym kole... a czarny kolor to karbon. ;) sprawdz http://www.ghostridermovie.net pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade_86 Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 No dokładnie "z czym do ludzi". Za ten tłumik to powinni tego kolesia powiesić. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 A Ty musisz kazdy temat o GSXR1000 czy 900RR odgrzebywac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 a mi sie nowy Gixer podoba (starsze modele nie), nawet ten tlumik nie wyglada strasznie ale zawsze mozna go wymienic na inny, klasyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quick Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Pewnie ze mozna, na np triowal Yoshimura za 13600... hehe jak szalec to szalec :( A wizualnie nowy srad moim zdaniem jest mistrzowski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Wystarczy wymienic sama koncowke wydechu a nie caly uklad wydechowy.Takie koncowki robi wspomniana Yoshimura i kosztuja ok.3-4tys.zl.Widzialem tez wydechy Leo Vinci do nowego GSXR w roznych ukladach:z boku,poprowadzony wysoko pod siedzeniem itd. a cena takiej koncowki Leo Vinci nie przekracza 2 tys.zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Wystarczy wymienic sama koncowke wydechu a nie caly uklad wydechowy.Takie koncowki robi wspomniana Yoshimura i kosztuja ok.3-4tys.zl.Widzialem tez wydechy Leo Vinci do nowego GSXR w roznych ukladach:z boku,poprowadzony wysoko pod siedzeniem itd. a cena takiej koncowki Leo Vinci nie przekracza 2 tys.zl.yoshimure w usa qpisz za mniej niz 1,5tys zł->sklepy internetowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Tłumika jak tłumik, komu się nie spodoba to do wymiany a sa fajne zamienniki, ale czy widzieliście te lusterka z kierunkami --- troszeczke zeszpeciły ładną sylwetkę A ogólnie maszyna jest super !!! Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi