razorbl Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 Znalazłem gdzieś w sieci takie oto zdjęcie : Co myślicie ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 wizualnie jest spoko, moim zdaniem ;) tłumik wygląda trochę jak maczuga kolesia z Kajko i Kokosza :mrgreen: ale ani troszke bym nie pogardził ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 z wyglądu moim zdaniem beznadzieja... ten wydech jest ohydny i zadupek też jest paskudny ;) no ale nie tylko wygląd się liczy a w jednym z ostatnich numerów "Motocykla" pisali że ma mieć 163 kg i 183 KM 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 mi podoba się ta nowa moda na kierunki w lusterkach - może i ja sobie cuś takiego w swoim gsx600f założę...teraz zima sie zbliża, mozna bedzie polatać po motobazarach, popdatrzeć jakieś rozwiązanie i w ogólepoza tym jestem pewien, że niebawem w katalogach Louisa już się takie cuda pojawią dla "normalnych" maszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 ale z czym do ludzi ;) kto zaprojektowal ten wydech :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biesiad Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 we wrzesniowym numerze "Świata Motocykli" jest porownanie tego wlasnie moto z Yamahą YZF R1... pisza w nim miedzy innymi o tym ze suzuki wybiega o rok do przodu ze swoimi modelami i jest to pewnego rodzaju zle posuniecie (bo jakby nie patrzec jest)... co do danych technicznych dokladnie nie pamietam ale raczej na odwrot bo konikow ma miec ok. 170 a wazyc ze 180 kg... podobne zdjcie mam w avatarze... tez jest to rok 2005 jednakze troche inny niz prezentowany tutaj p.s. tyl ma wlasnie fajniutki... taki mocno podniesiony... dla mnie ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybcio Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 no takiego tłumika to jeszcze nie widziałem ;) rzeczywiście jak maczuga Łamignata ;) Kolor migaczy mogliby zmienić bo te białe szkiełka tam nie pasują IMHO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 Piękna ;) ;) tylko wydech inny zalozyc :twisted: btw R1 mi się bardziej podoba 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalym Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 naprawde smieszny:D tlumik ale ogolie calosc ladnie wyszla ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kemocik Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 co to za wydech?, takie spawy jak w rowerach, nie ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 ten tlumik to padaka ale moze jest lepszy aerodynamicznie niz okragla rura ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 12 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2004 nie wiem co do niego macie - według mnie zaje * bioza. Wiadomo ze jednemu podoba sie corka a drugiemu teściowa, ja jednak gdybym był w posiadaniu simsonka nie krytykował bym tak wygladu tej maszynki bo wtedy co bym powiedział o moim simsonku? brakło by słów zeby opisac jego brzydote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Rura wydechowa nawet mi sie podoba całkiem inna niz wszystkie .MI sie wydae ze producentom własnie o to chodziło zeby ten moto laik kojażył po tej ruze to jest swojego rodzaju reklama ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek7 Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 Mi się podoba 100 razy bardziej GSX-R z 2004r. Szukałem w necie innych fotek tego gsx-r nowego, ale niestety nie znalazłem, bo jest chyba pare wersji.... :? Ja tam widizałem juz trzy: 1. Ten który podał razobrl2. Ten z avantarka Biesiada3. Ten z gazetki MOTOCYKL Siepien 2004 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biesiad Opublikowano 13 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2004 mi tez bardziej podoba sie 2004... i jeszcze strasznie mi sie podobaja roczniki '01 i '02, bo '03 ma za waskie swiatlo i jest prze to jakis taki dziwny... w kazdym razie 2005 tez ladny, nie biorac pod uwage wydechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi