Rafnow Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Witam serdecznie wszystkich motocyklistów 😉. Mam do Was serdeczną prośbę o radę czy warto kupić ten motor Victory Cross Country Tour.Motor jest z 2014 roku w stanie idealnym sprowadzony z Ameryki , motor nam się bardzo podoba , lecz mało informacji jest na jego temat więc stąd moje pytanie gdyż nie kosztuje on małych pieniędzy . Jeżeli ktoś posiada taki motor lub miał do czynienia z takim motorem byłabym wdzięczna o opinię , im więcej opini tym lepiej .Do tej pory przez 10 lat jeździliśmy na ścigaczu więc przyszła pora i latka 😉 aby zmienić maszynę. Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i czekam na liczne odpowiedzi ☺️ z powazaniem Gosia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert72 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Pamiętaj, że moto przestało być produkowane. Niby nic, ale żeby zaraz kłopotów z serwisem i dostępnością części nie było. choć.. jeżdżą starsze motocykle i kłopotów nie ma. Choć Victory to u nas egzotyka moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafnow Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dziękuję kolego za odpowiedź ale w lutym była informacja że koncern Victory zostaje zamknięty ale przez 10 lat obiecał wsparcie swoich klientów w podzespoły Wszelkie prawa ma przejąć INDIAN® CHIEFTAIN .Bardziej zależało by mi na opiniach osób które posiadają lub posiadaly tę markę motoru ale bardzo dziękuję za odpowiedź pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victory Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Hi.Musisz trafić moto z małym przebiegiem. Ja latam takim motocyklem od 2014 r i zrobiłem już 35000 km bez żadnych awarii... kupiłem moto z przebiegiem 2000 km za prawie 100.000 tyśMotocykl świetnie się prowadzi w zakrętach mimo dużej masy---sam składa się w łuki. Bardzo wygodny w dalekie trasy dla 2 osób. Ogromne kufry.Szukaj z tempomatem i grzaną kanapą---fajna sprawa:). Miałem sporo różnych moto sportowych i cruiserów.... ten jest super---nie trzęsie jak na harleyu i nie wpada w wibrację w całym zakresie obrotów. Gdzieś pojadę i odejdę od motocykla to kolejka oglądających----upierdliwe ale miłe bo podczas jazdy ludzie unoszą kciuk do góry i się uśmiechają..:)Spalanie w trasie nie przekroczy 6 l Odnośnie porównania ze sportowym moto---- to się nie da nic porównać... całkiem inne wrażenia z jazdy ale to całkiem inna maszyna... jest stabilniejszy w łukach---masz 100% panowania nad maszyną --- jest na youtube jak policja jjezdzi po torze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Jak ktoś lubi zwracać na siebie uwagę to najlepiej Visiona brać :) Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victory Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Vision zbyt kosmiczny... cross country przypomina motocykl... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi