grizzli Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Kule znalazłem, to chyba by ze mnie wała nie robila :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proxma Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 (edytowane) A jednak to wina świecy :biggrin:Za słabo świeciła... p.s.ale rozrząd ustawiłeś na znaki? Edytowane 1 Czerwca 2017 przez proxma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ne3kk Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Witam, Rozrząd ustawiony na znaki, motor już pali itd jest na dotarciu tylko jeszcze muszę zawory ustawić,ale nie mam takiej szczelinomierza, więc narazie są ustawione na pałe Ale skoro motor chodzi to chyba są w miarę dobrze ustawione Zawory rozregulowały się od dodania gazu?Kolego zawory chu** trafił i tyle tka dziwne,że od dania full gaz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi