540zhg Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 (edytowane) Witam dzis brat przy składaniu akumulatora do fazera z 2001 zrobił mi zwarcie na sekundę kluczem miedzy plusem a ramą nie mam możliwości uruchomienia bo mam rozłożony alternator rozrusznik kreci lampy migacze są pytanie czy cos się mogło spalić czy próbować lub nie uruchamiać po złożeniu pozdrawiam Edytowane 24 Maja 2017 przez 540zhg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 wszystko bedzie oki Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi919 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Zawszę jest możliwość że coś sie uj.bie, ale najczęściej tylko iskry postraszą i na tym się kończy. Ja bym głowy sobie nie zawracał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
540zhg Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 (edytowane) Uf dobrze że u mnie w fz6 tego nie zrobił tam mam immobilizer i mogło by być gorzej jak złoże dam znać stary fazer "kanciak" wymiata a akumulator przestał dobę pomiar miernika taki sam Edytowane 24 Maja 2017 przez 540zhg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi919 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Uf dobrze ze u mnie w zj6 tego nie zrobił tam mam immobilizer i mogli by być gorzej jak złoże dam znać stary fazer "kanciak" wymiata a akumulator przestał dobę pomiar miernika taki samW nowych samochodach się nawet zdarza że klucz się wymsknie z łapy i pospawa trochę a i to kończy się bez szwanku lub tylko na błędach w szynie Can. Tak że z imo też by raczej problemów nie było ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Bez histerii, nawet z immo nic by nie było. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
540zhg Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Dziękuję jak przyjdą cześć składam piec do końca , wieczorem napisze czy działa Edytowane 25 Maja 2017 przez 540zhg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
540zhg Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Okey , motocykl śmiga dziękuje wszystkim za odpowiedzi :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi